Desain Rumah

Irregular Black Box-Shaped Residence in Tokyo: Hansha Reflection House

Hansha Reflection House is a diverse architecture project in Tokyo, envisioned and implemented by Studio SKLIM. The residence is situated at the entrance of a picturesque park and built with the purpose of taking in its healthy environment. With an exterior that reflects the surrounding landscape, the name of the house comes as no surprise. The outer form also reflects the inner structure: “The programmatic zones of Public, Service and Private spatially organized the house into 3 distinct zones with further punctuation of the main massing with the Landscape element; providing spaces for the courtyard and roof deck. This base form was further chiseled with structure, daylight/ventilation and viewpoint concerns”. The interiors are minimalist, airy and spacious, paying tribute to functionality. Overlooking the park, the living room, kitchen and dining room are combined into a single space which also acts as the core of the project.

“Tidak teratur Black Box-Berbentuk Residence di Tokyo: Hansha Gedung Refleksi

Gedung Refleksi Hansha adalah proyek arsitektur yang beragam di Tokyo, dibayangkan dan diterapkan oleh Studio SKLIM. Penginapan ini terletak di pintu masuk taman yang indah dan dibangun dengan tujuan mengambil dalam lingkungan yang sehat. Dengan eksterior yang mencerminkan pemandangan sekitarnya, nama rumah datang tidak mengejutkan. Bentuk luar juga mencerminkan struktur batin: “Zona program Umum, Layanan dan Swasta spasial menyelenggarakan rumah menjadi 3 zona yang berbeda dengan tanda baca lebih lanjut dari massa utama dengan elemen Landscape, menyediakan ruang untuk halaman dan dek atap. Bentuk dasar adalah lebih lanjut dipahat dengan struktur, ventilasi siang hari / dan kekhawatiran sudut pandang “. Interior adalah minimalis, lapang dan luas, memberikan penghormatan kepada fungsionalitas. Menghadap taman, ruang tamu, dapur dan ruang makan digabungkan menjadi satu ruang yang juga bertindak sebagai inti dari proyek.”

Dynamic Residential Project Defined By Concrete Framing

Nico van der Meulen Architects, based in South Africa’s larges city – Johannesburg – were commissioned to reflect the beauty of contemporary architecture in the structure of an existing South African residence. House The became a project of extensive renovations, creating an up-to-date version of the house, composed of steel construction and concrete framing elements used by the architects on other projects. The owner saw this beautiful adjoining of man-made forces shaping other residences and wanted to participate in this trend. Water features and light meet in a surreal architecture and landscape design, and interiors imagined by M Square Lifestyle Necessities capture the promise of a vivid, dynamic lifestyle. Green accents and sharp design lines create the perfect background for a fantastic social/family life.

“Dinamis Residential Project Ditetapkan Dengan Framing Beton

Nico van der Meulen Arsitek, yang berbasis di kota gambut Afrika Selatan – Jakarta – yang ditugaskan untuk mencerminkan keindahan arsitektur kontemporer dalam struktur tempat tinggal yang ada Selatan Afrika. Rumah itu menjadi sebuah proyek renovasi besar-besaran, menciptakan sebuah versi up-to-date dari rumah, terdiri dari konstruksi baja dan elemen framing beton yang digunakan oleh arsitek pada proyek lainnya. Pemiliknya melihat ini berdampingan indah buatan manusia pasukan membentuk tempat tinggal lain dan ingin berpartisipasi dalam kecenderungan ini. Air fitur dan cahaya bertemu di sebuah arsitektur nyata dan desain lansekap, dan interior dibayangkan oleh Kebutuhan Hidup M Square menangkap janji dari gaya hidup, hidup dinamis. Aksen hijau dan garis desain yang tajam membuat latar belakang sempurna untuk kehidupan sosial / keluarga fantastis.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s